Završio dječji tjedan

U subotu 7.10.2017. dječjom kazališnom predstavom Fora škola završio je Dječji tjedan u Kulturnom centru “Ivan Rabuzin” Novi Marof. Tijekom tjedna izmjenjivale su se brojne aktivnosti čiji voditelji su sve redom mladi ljudi s područja Grada Novog marofa, a stručnjaci u svome poslu.

Ponedjeljak smo započeli Treningom za superjunake na kojeg su došla djeca iz Dječjeg vrtića „Bambi“ iz Novog Marofa, a trening je vodila Marta Žugec, dipl.kinez. i voditeljica fittnes studija M-fit iz Novog Marofa.Navečer je Englesku pričaonicu vodila Tanja Koren, učit.engl.j. u OŠ Novi Marof,a pričaonica je bila otvorena za javnost.

Utorak je bio dan za pričanje. Aktivnost Igračka priča priču vodila je ravnateljica POU Novi Marof i učiteljica RN i hrv.j. Ivana Kušek, a na pričaonici su sudjelovala djeca iz Dječjeg vrtića Novi Marof. Navečer su u maloj dvorani Elsa, Anna i Olaf čitali bajke za djecu s područja Grada Novog Marofa.

U srijedu u Čarobnoj sliko-filmaonici koju je vodila ravnateljica POU Novi Marof i učiteljica RN i hrv.j. Ivana Kušek sudjelovala su djeca iz Dječjeg vrtića „Bambi“ iz Novog Marofa te 2.r. OŠ Novi Marof s učiteljicom Ljubicom Bešenić. Navečer je Plesnu radionicu vodila Karmen Maršić Ferenčina, voditeljica pPlesnog studija SpinBox iz Novog Marofa, a radionica je bila otvorena za javnost.
Četvrtak je bilo prikazivanje dječjeg igranog filma Uzbuna na Zelenom Vrhu, adaptacija istoimenog dječjeg romana Ivana Kušena.

Moja baka čita priče bila je aktivnost u petak ujutro, a bake koje su čitale priče bile su Višnja Andrašek i Blanka Škiljan, a posjetila su nas djeca iz Dječjeg vrtića „Bambi“. Njemačku pričaonicu vodio je Mihael Martan, prof.njem.j. i bila je otvorena za sve zainteresirane.

Zadnji dan Dječjeg tjedna zaokružili smo besplatnom kazališnom predstavom Kazališta Tvornice lutaka iz Zagreba nazivom Fora škola.