DJEČJA KAZALIŠNA PREDSTAVA – MUKA MALOG VUKA

U petak 1.9.2017. s početkom u 18:00 u velikoj dvorani Kulturnog centra “Ivan Rabuzin” Novi Marof gostuje Kazalište mala scena iz zagreba s dječjom predstavom Muka malog vuka, nastaloj prema istoimenoj slikovnici Renata Baretića i Davora Šunka.

SADRŽAJ:

Vučko putem do djeda susreće tri vepra, staru Crvenkapicu, sedam kozoroga i jednu ovcu. Svi su oni redom ljuti na Vučka jer su njegovi preci u njihovim životima odigrali ružne uloge. Vučko ipak skupi hrabrosti i zamoli ih da mu udijele povjerenje. Obećaje im da on nikada neće postati zvijer i da se o njemu neće pisati ni pričati nikakve jezive priče.

Muka malog vuka priča je koja kroz likove iz tradicionalnih bajki ukazuje na različitosti na koje svatko ima pravo. Ispunjena avanturama te popraćena razigranim glazbenim brojevima i sjajnim glasovnim mogućnostima glumaca, ova će predstava zasigurno mnoge ohrabriti da budu svoji ta da put prema odrastanju grade promišljeno i na čvrstim temeljima.

CIJENA ulaznice je 20,00kn, a mogu se kupiti na BLAGAJNI svakim radnim danom od 7:00 do 15:00 ili na dan predstave od 16:00.