POZIV ZA SUDJELOVANJE u kampanji „Zelena čistka 2017.“

Grad Novi Marof prepoznao je važnost najveće ekološke kampanje u Hrvatskoj pod nazivom „Zelena čistka“ koja će se ove godine održati dana 22. travnja (subota), kao važan korak u promjeni odnosa građana prema otpadu. Podupiranjem kampanje doprinosimo podizanju svijesti građana i omogućujemo aktivno uključivanje građana u rješavanje problema vezanih uz očuvanje okoliša.

Cilj kojeg 22. travnja želimo ostvariti jest uređenje lokacija Grebengrad i Paka-Lonja.

Ovim putem molimo gradske udruge, djelatnike gradskih ustanova, mjesne odbore i sve građane dobre volje da se odazovu ovoj akciji kako bi uspješno izvršili našu obvezu u sklopu ove kampanje i još bitnije – uredili zagađeni okoliš u našoj neposrednoj blizini.

Podaci o predmetnoj akciji:

  • datum: 22. travanj 2017. godine (subota)
  • vrijeme okupljanja: 10:00 h
  • mjesto okupljanja: tvrtka Novokom, Zagorska 31

Grad Novi Marof osigurat će uključivanje komunalne službe u nabavu kontejnera za sakupljanje otpada, odvoz sakupljenog otpada na odlagalište otpada, kao i nabavu potrebnog ručnog alata i opreme za sudionike akcije – lopate, grablje, rukavice, vreće za smeće i ostalo.

Ipak, iz praktičnih razloga, molimo sudionike akcije da, ako ju posjeduju, ponesu svoju opremu. Prijevoz sudionika akcije do lokacija koje će se uređivati je osiguran, kao i okrjepa po završetku akcije za sve sudionike.

Za ostale informacije i detalje organizacije možete se obratiti referentici Ivani Horvat, na e-mail: ivana.horvat@novi-marof.hr, T: 612-744 te M: 099 255 2091. Na navedene kontakte molimo prijavite vaše sudjelovanje u ovoj akciji.